فرمول جادویی برای بهترین تبلیغات املاک
قبل از هر چیزی باید این نکته را متذکر شویم که متاسفانه یک نسخه عمویی یا فرمول جادویی برای بهترین تبلیغات املاک وجود ندارد. اگر چنین فرمولی وجود داشت، همه مشاورین املاک از آن استفاده میکردند. اما چنین چیزی وجود ندارد. بنابراین شما باید بهترین تبلیغات املاک را متناسب با کار خود پیدا کنید.
در واقع هر کسبوکاری باید متناسب با نیازها، نوع مشتریان، محدودیتهای مالی، نیروی انسانی و مورادی از این قبیل دست به تبلیغات بزند که بدون شک این موارد برای همه یکسان نیست.
مثلا بهترین تبلیغات املاک برای آژانس املاکی که در شمال کشور کار میکند، با املاکی که در تهران کار میکند متفاوت است. به همین ترتیب بهترین تبلیغات برای املاکی که در منطقه ۱، ۵ یا ۱۱ تهران کار میکنند کاملا متفاوت است.
حال سوال این است که هر آژانس املاک چگونه میتواند به بهترین تبلیغات دست یابد؟ در پاسخ باید بگوییم که نکاتی وجود دارند که به شما کمک میکنند تا بتوانید بهترین تبلیغات املاک را برای آژانس خود به کار بگیرید. یعنی با به کارگیری این نکات، میتوانید به فرمول جادویی اختصاصی خود برسید. در ادامه به این نکات میپردازیم.
ویژگیهایی بهترین تبلیغات املاک چیست؟
معمولا بحث تبلیغات و مارکتینگ از روشها و اصول خاصی پیروی میکند که در تبلیغات املاک نیز همین مسئله صدق میکند. مهمترین و اساسیترین نکتهای که شما مشاوران املاک باید در نظر بگیرید این است که بدانید چه چیزی را به چه کسی، در چه رسانهای و در چه زمانی بگویید.
یعنی برای رسیدن به فرمول جادویی و اختصاصی خود باید به این سوالات پاسخ دهید:
- مخاطب و مشتری شما در تبلیغات املاک چه کسانی هستند؟
- در تبلیغات باید چه چیزی را به مخاطب بگوییم؟
- تبلیغات املاک را باید کجا منتشر کنیم؟
- تبلیغات را باید چه زمانی منتشر کنیم؟
مخاطب و مشتری شما در تبلیغات املاک چه کسانی هستند؟
اولین نکته، تعیین مخاطب و مشتری توسط شما است. بازار املاک بسیار گسترده است، از خریداران و فروشندگان شخصی املاک تا موجران و مستاجران، سازندگان و سرمایهگذاران. هر کدام از این گروهها نیازهای خاص خود را دارند.
برای نمونه، فردی که برای سرمایه گذاری به دنبال خرید ویلا در شمال است، با فردی که برای استفاده شخصی به دنبال خرید ویلا در شمال است، نیازهای متفاوتی دارد. اصلیترین خواسته یکی بازگشت سرمایه و میزان سودی است که کسب میکند. اما ممکن است خواسته دیگری داشتن نما و منظره مناسب یا دسترسی به برخی امکانات باشد. در نتیجه برای جذب هر یک باید حرفی متفاوت داشته باشید.
بنابراین باید بتوانید مخاطبین خود را دستهبندی کنید. این دستهبندی باید متناسب با خواستهها، نیازها، علاقهمندیها و مشکلات مشترک آنها باشد. مثلا اگر بخشی از مشتریان شما افرادی هستند که قصد خرید ویلا در شمال دارند اما توانایی مالی بالایی ندارند، شما میتوانید روی فروش ویلای ارزان قیمت مانور دهید.
دیدگاه خود را بنویسید