از جمله نکات طلایی در ساخت و ساز ساختمان در زمینه تخریب
قبل از شروع پروژه باید نقشه برداری ساختمان به صورت درست انجام شود بعد از آن عملیات تخریب یکی از مراحلی است که عوامل بسیاری باید در آن رعایت شود. این نکات که در ادامه قصد توضیح آن ها را داریم از جمله نکاتی است که توسط سال ها تجربه مهندسان رهپویان بدست آمده است.
این نکات به شرح زیر است:
اولین نکته ای که در زمینه تخریب ساختمان باید رعایت کنید، توجه به ساختمان های مجاور است. این ساختمان ها ممکن است از استحکام پایینی برخوردار باشند که در صورت تخریب ساختمان شما آسیب شدید به آن ساختمان وارد شود.
- ممکن است ساختمانی که قصد تخریب آن را دارید از جنس بتن، آهن و یا آجر باشد. از این رو برای هر کدام از این ساختمان ها بر اساس نوع اسکلت آن، نوع ویژه ای از تخریب به کار می رود.
- در تخریب ساختمان هایی که از جنس آجر و یا بدون اسکلت هستند، یعنی اسکلت مشخصی را ندارند، اندازه زیر بنای ساختمان را ملاک بنایی قرار می دهند. و بر اساس آن نوع تخریب را مشخص می کنند.
- با توجه به تفاوت نوع اسکلت ساخته شده در ساختمان ها، حجم اسکلت در آن ها می تواند بسیار متفاوت باشد. با توجه به این تفاوتی که در حجم اسکلت ها وجود دارد، نوع تخریب آن ها نیز متفاوت است. در اصل حجم اسکلت نوع تخریب را مشخص می کند.
نکات طلایی در ساخت و ساز ساختمان در زمینه خاکبرداری
در این قسمت ابتدا قصد داریم با وسایل ساخت و ساز ساختمان ، خاکبرداری ساختمان که با استفاده از وسایل ساخت و ساز ساختمان انجام می شود را برای شما توضیح دهیم. تا شما اطلاعات کاملی را در زمینه خاکبرداری کسب کنید. سپس قصد داریم نکات طلایی ساخت و ساز ساختمان را در مرحله خاکبرداری توضیح دهیم.
خاکبرداری چیست؟
خاک برداری یکی از مهم ترین مراحل ساختمان سازی است که این مرحله در جهت آماده سازی پی ساختمان انجام می شود.از این رو می توان گفت خاکبرداری و گودبرداری ساختمان از مهم ترین و حتی می توان گفت از پیچیده ترین مراحل ساختمان سازی است.که قبل از طراحی سازه ساختمان انجام می شود.
نکات طلایی خاکبرداری
- زمین خاکبرداری شده، نباید به مدت 72 ساعت در برابر باران و یا دیگر عوامل جوی قرار بگیرد.
- در صورت قرارگیری زمین خاکبرداری شده، در برابر عوامل جوی، خاکبرداری باید دوباره انجام شود.
- عملیات رگلاژ مرحله است که باید به طور همزمان با خاکبرداری انجام شود. اگر این موارد به درازا بکشد، پیمانکار موظف است با مهندسان مربوطه نسبت به آماده سازی مجدد بستر خاک جهت ساخت اقدام کند.
- نکته مهمی که در جهت خاکبرداری باید رعایت شود، عدم خاکبرداری اضافی است.
- انجام عوامل خاکبرداری باید طبق نقشه و با اندازه های دقیق انجام شود.
نکات طلایی ساخت و ساز ساختمان در زمینه بنایی
بنایی یکی از مراحل ساخت و ساز که شامل طراحی سازه ساختمان می شود که می تواند شامل شاخه های مختلفی شود. از جمله شاخه های بنایی به شرح زیر است.
- گچ بری ساختمان
- سیمان کاری
- کاشی کاری
- طراحی و اجرای نمای ساختمان
- دیوار چینی ساختمان
- نصب سرامیک و کاشی محل های مختلف
- سنگ کاری
نکات طلایی بنایی
مهم ترین نکته طلایی موجود در حوزه بنایی استفاده از مصالح با کیفیت بالا است. هرچه میزان کیفیت مصالح شما افزایش یابد، بر کیفیت کار شما نیز می افزاید. بنابراین بر این موضوع بسیار دقت و توجه کنید. والبته لارم به دکر است که ترسیم نقشه های سازه درست نیز مؤثر است
دیدگاه خود را بنویسید